Skip to content

Instore bakery specialist

Vernieuwend vanuit de traditionele bakkersgedachte

Lekkere snacks bedenken én ontwikkelen. Dat doen we met trots en plezier. Zoete en hartige snacks die consumenten wíllen. Op elk moment van de dag.

Onze specialisten adviseren u over ingrediënten, foodtrends, categoriemanagement, verpakkingen en baktraining. Van grondstof tot eindproduct op het schap.

Door vooruitstrevende mentaliteit blijven we vernieuwen, altijd vanuit de traditionele bakkersgedachte, zodat deze kennis binnen ons bedrijf bewaard blijft. Het op een ambachtelijke manier bereiden van producten met de beste ingrediënten, volgens de meest actuele kwaliteits- en hygiënenormen. Geleverd als bake-off product, bevroren, of vers afgebakken. Uw wens staat bij ons centraal.

Play Video

De Graaf’s Bakery Lab

“Samen op zoek naar de beste zoete en hartige smaak. Net zolang tot er een perfecte snackbeleving ontstaat”

Het Bakery Lab is ons kloppend hart. Met veel passie en liefde werken onze bakkers elke dag aan het maken van de beste en lekkerste ambachtelijke zoete en hartige snackbelevingen voor én met onze klanten. 

Training afbakken & presenteren

Op locatie of in het trainingscentrum van de Graaf Bakeries

Om bake-off snacks op de ideale manier af te bakken en te presenteren leren we u graag alle ins en outs.

Met een specifiek afgestemd bakplan genieten consumenten de hele dag door van vers afgebakken en kwalitatieve snacks!

Resource & Development

Van ingrediënt tot product

Markt- en trendanalyse

Klantwens afstemmen

Smaak & textuur ontwikkelen

Eindproduct produceren

ifs-keurmerk
utz-keurmerk
rainforest-alliance-keurmerk
beter-leven-keurmerk
rspo-keurmerk
Kritisch met grondstoffen

Het ontwikkelen van de beste zoete en hartige snackervaringen vraagt om top ingrediënten! Onze specialisten onderzoeken dagelijks de optimale smaakbeleving. Samen met de bakker en de klant. De kwaliteit van de ingrediënten bepalen in grote mate het succes!

Kwaliteit als kernwaarde

Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en de infrastructuur is erop gericht om snel te schakelen en continue te vernieuwen.

Voedselveiligheid en productkwaliteit

Al jaren op rij behalen we de IFS standaard Higher level. Zo borgen we voedselveiligheid en productkwaliteit. Wij zijn ook gecertificeerd voor Beter Leven, MSC, RSPO en UTZ. Voor duurzame producten met oog voor dierenwelzijn, milieu en eerlijke handel.

Maatwerk

Onze koeken, taarten, Street Food- en bladerdeegsnacks leveren we naar wens als bake-off, bevroren of vers product. Ook als Private Label.

Trendwatching en categoriemanagement

Dagelijks checken we de trends in de foodbranche. Onze klanten profiteren van deze kennis. Met marktdata van consumentgedrag stellen we het productcategorie assortiment samen. Op die manier spelen wij continu en snel in op de actuele foodtrends. En helpen onze klant hun assortiment zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Stijlvol en functioneel verpakken

Het product moet lekker zijn en er goed uitzien. De verpakking is ook cruciaal voor de presentatie en aantrekkelijkheid van het product. Onze specialisten denken graag mee over de perfecte presentatie en functionaliteit van het product voor optimale verkoopcijfers. Naast presentatie heeft de verpakking nog meer nuttige functies die van belang zijn. Behoud van smaak en versheid in een verpakking bijvoorbeeld.

Heeft u zelf een nieuw product bedacht?

Samen zetten wij uw ideeën om in de beste en lekkerste producten

Deel uw idee met ons!

We reageren binnen 1 werkdag.